Good evening, Guest

News:

  • 152
  • 0
  • Posts: 9
  • Not much to write about myself at all. Finally a part of expandable-rp.com. I just hope I'm useful at all
    • View Profile
    • Liverpool kläder Glory
Helen Belgien Tröja Barn MildredE
Everton-chefen - som bekräftade att Leighton Baines har genomgått fotledskirurgi - lovade att få blodet till klubbens ungdomar i tävlingen om de blir katapulterade tillbaka till Europa. Everton möter West Ham United på lördag med en av klubbarna för att kvalificera sig till Europa League i kraft av deras disciplinära rekord.
 Martinez 'sida nådde de sista 16 i Europa League den här Bayern Munchen Kläder säsongen innan han slogs ut av Dynamo Kiev och är orolig för ytterligare en spricka på turneringen trots den huvudvärk som det kunde ge för hans trupp. Samtidigt har Baines haft en rekonstruktionsoperation på fotleden för att övervinna ett problem som har dogit honom under de senaste tre åren. Han kommer att missa Englands spel mot Irland den 7 juni och Slovenien den 14 juni. Luke Garbutt, som är utan kontrakt i sommar, är beredd att deputera för Baines för de två sista spelen i kampanjen.
 Moyes ledde Everton till topp fyra en gång under sina 11 år på Goodison Park men Martinez är övertygad om att han kan uppnå mer, trots Merseyside-klubbens ekonomiska begränsningar. Martinez, Tyskland Tröja Barn 39, lämnar Wigan efter fyra år som slutade med att han vann FA Cup men kommer också att gå ner från Premier League.
 Romelu Lukaku är på väg att återfå sin kondition före besöket av gamla klubben Chelsea på lördag, men Everton-manager Roberto Martinez medger att han kommer att vara utan Steven Pienaar. Duon skadades under 2-2 oavgjort mot Arsenal och Martinez vet att Pienaar 'ljumsk klagomål kommer att se honom missa besöket av Jose Mourinhos sida till Goodison Park.KlausHigi fotbollströjor barn HazelVent
 DeliaMacd Neues Frankreich Trikot OdetteSuf
 Rashaduix Matchtröjor Fotboll LoisFreyc